Een glazen balustrade: veiligheid en elegantie gegarandeerd!

Bij Dochy Glas kunt u terecht voor alle mogelijke glastoepassingen.

Onze glazen balustrades bieden niet alleen een moderne en strakke uitstraling, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. Ze zijn geschikt voor buitensituaties waar veiligheid primeert. Denk bijvoorbeeld aan een balkon, buitentrap of terras.

Onze glazen buitenbalustrades worden geleverd in verschillende soorten glas, van helder tot getint en zelfs matglas. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw balustrade volledig aanpassen aan uw smaak en de stijl van uw woning.

Onze technische adviseurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glazen balustrades die enkel onderaan of zijdelings  zijn vastgeklemd.

Waarom opteren voor een glazen balustrade?

  • Zowel onze materialen als de gebruikte bevestigingstechnieken zijn afgestemd op een veilige woon- of werkomgeving.
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en aanpasbaar aan iedere situatie.
  • Een glazen balustrade zorgt voor een strakke en moderne uitstraling; een meerwaarde voor uw pand.

Waarmee rekening houden bij de keuze van een glazen balustrade?

Dikte van het glas:
Het glas dat in glazen balustrades wordt gebruikt, varieert van 6mm tot 25mm dik, afhankelijk van de bevestigingswijze, oppervlakte en locatie van de balustrade.

Glas type:
Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar voor glazen balustrades, zoals gehard glas, gelaagd glas, thermisch versterkt glas en gelaagd gehard glas. Het type glas dat wordt gebruikt, hangt af van de veiligheidseisen en het ontwerp van de balustrade.

Bevestigingsmethode:
Onze specialiteit: onderaan invallend glas zonder verticale tussenstijlen.

Hoogte van de balustrade:
De hoogte van de balustrade wordt o.a. bepaald door de veiligheidseisen en bouwvoorschriften.

Jarenlange ervaring

Als glasfabrikant hebben we jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van hoogwaardige glazen balustrades; We leveren vakmanschap en kwaliteit. Onze glazen balustrades zijn niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook stijlvol en elegant. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te ontdekken hoe wij uw woning kunnen transformeren met onze prachtige glazen balustrades!

Contacteer ons!

Als u geïnteresseerd bent in onze balustrades, aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons formulier. Onze technische adviseurs zijn ervaren en staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing om uw buitenruimte veilig (en elegant) te maken. Ze bezorgen u snel  een duidelijk en transparant voorstel.