Meer licht in huis – Glazen (schuif)deuren, een slimme investering!

Binnen een eigentijds interieur mogen glazen (schuif)deuren natuurlijk niet ontbreken.

Ze geven een moderne en stijlvolle uitstraling aan uw woning, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. En ze zorgen voor meer licht binnenshuis. Een topinvestering dus voor uw pand!

Glasdeuren en glazen schuifdeuren zijn geschikt voor verschillende toepassingen, bv. tussen kamers of om de aansluiting met de tuin te vergroten.

Onze glazen deuren en schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Of u nu de voorkeur geeft aan helder of getint glas, op maat gemaakt of in standaardformaat, wij hebben de oplossing voor u.

Waarom opteren voor glazen (schuif)deuren?

  • Strakke en moderne uitstraling
  • Meer licht in huis
  • Functioneel en onderhoudsvriendelijk

Glazen schuifdeuren in een particuliere woning?

Jazeker! Glazen schuifdeuren worden steeds populairder in particuliere woningen vanwege hun vele voordelen. Ze zijn een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar bovendien zeer functioneel en ruimtebesparend. Ideaal voor kleine appartementen of studio’s waar iedere centimeter telt. En omdat ze van gehard glas zijn gemaakt, zijn ze duurzaam en veilig.

Particulier of professioneel?

Bij Dochy Glas kunt u terecht voor glazen deuren en schuifdeuren die zowel geschikt zijn voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden.. Wij zorgen voor hoogwaardige producten en een uitstekende service. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze technische adviseurs laten u ontdekken hoe wij uw interieur kunnen transformeren met onze prachtige glazen (schuif)deuren.

Advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Onze technische adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw interieur glasprojecten. Deze dienst is GRATIS !

Boek vandaag nog uw gratis technisch advies aan huis