Creëer een open sfeer met glazen wanden

Onze glazen wanden zijn een oplossing voor zeer uiteenlopende toepassingen binnen uw woning.

Ze kunnen worden gebruikt om een open, luchtige sfeer te creëren tussen verschillende ruimtes, zoals de keuken en de woonkamer, of als afscheiding tussen slaapkamer en badkamer.

Glazen wanden kunnen ook worden gebruikt als een moderne en stijlvolle manier om bijvoorbeeld een thuiskantoor of een fitnessruimte af te bakenen.

Onze glazen wanden zijn veilig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas, wat betekent dat ze gericht zijn op veiligheid.

Waarom opteren voor een glazen wand?

  • Gevoel van ruimte en openheid door extra lichtinval
  • Gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en slijtvast.
  • Verbeterde akoestiek in uw woning

Onbegrensde mogelijkheden

Bij Dochy Glas bieden we een breed scala aan glazen wanden, van standaard tot op maat gemaakte oplossingen. Onze technische adviseurs werken nauw met u samen om de perfecte oplossing te creëren die past bij uw specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren.

Wilt u meer weten over onze glazen wanden en hoe ze kunnen worden toegepast in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die Dochy Glas u te bieden heeft. Wij zorgen voor hoogwaardige producten en een uitstekende service

Geef uw interieur een exclusieve dimensie – glazen vloeren zijn hot!

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur een unieke uitstraling te geven? Wilt u een ruimte creëren die een wow-factor heeft? Kies voor een glazen vloer van Dochy Glas en ga voor een stijlvol, duurzaam en uniek interieur!

Bij Dochy Glas produceren en installeren we glazen vloeren op maat, die uw woning een enorme meerwaarde geven.

Ons team zorgt voor een naadloze installatie, waardoor uw glazen vloer er niet alleen geweldig uitziet, maar ook veilig is en gemakkelijk te onderhouden. Neem contact met ons op en bekijk samen met onze technische adviseurs hoe we uw droom kunnen waarmaken!

Waarom opteren voor een glazen vloer?

Glazen vloeren zijn niet alleen stijlvol en exclusief, maar bieden ook een aantal praktische voordelen.

  • Een gevoel van ruimte en licht in uw interieur.
  • Glas is duurzaam en krasbestendig
  • Glazen vloeren zorgen voor een gevoel van verbinding tussen de ruimtes van uw woning.

Onbegrensde mogelijkheden

Het is mogelijk om uw glazen vloer te combineren met andere materialen, zoals hout of steen om een nog uniekere uitstraling te creëren.

Advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Onze technische adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw interieur glasprojecten.

Deze dienst is GRATIS !