Ontdek de vele toepassings-mogelijkheden van spiegels en gelakt glas

Dochy Glas laat u kiezen uit een ruim aanbod aan spiegel- en gelakt glasoplossingen voor uw woning.

Of u nu op zoek bent naar een decoratieve spiegel voor uw badkamer of een op maat gemaakte spiegelwand voor uw fitnessruimte, wij hebben de oplossing voor u.

Spiegels

Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder klassieke rechthoekige spiegels, ronde spiegels, spiegels met afgeschuinde randen en nog veel meer. We kunnen ook op maat gemaakte spiegels maken om te voldoen aan uw specifieke wensen.

Gelakt glas

Daarnaast bieden we gelakt glasoplossingen aan die geschikt zijn voor verschillende (renovatie)projecten in uw woning, zoals keukenachterwanden, wandpanelen, tafelbladen en deuren.

Gelakt glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en kan op maat worden gemaakt om te passen bij uw specifieke vereisten.

Onbegrensde mogelijkheden

Onze technische adviseurs werken met u samen om het perfecte ontwerp te creëren voor uw spiegel- of gelakt glas project. We zorgen voor een vlotte productie en plaatsing.

Advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Onze technische adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw interieur glasprojecten.

Deze dienst is GRATIS !