Houd ongewenste gasten buiten met inbraakwerend glas

Als glasplaatser biedt Dochy Glas hoogwaardig glas voor elk project.

Inbraakwerend glas is een van onze specialiteiten. Dit type glas is uitermate robuust omdat het bestaat uit meerdere glasbladen met veiligheidsfolies die het glas moeilijk te doorbreken maken.

Het aantal glas- en polycarbonaatlagen kan variëren, afhankelijk van het niveau van beveiliging dat vereist is. Hoe meer lagen er worden toegevoegd, hoe sterker het glas is. Dit maakt inbraakwerend glas ook zeer geschikt voor plaatsen waar extra beveiliging noodzakelijk is, zoals banken, juweliers, overheidsgebouwen en andere inbraakgevoelige gebouwen.

Wanneer u van plan bent uw pand te renoveren en u maakt zich zorgen over de inbraakgevoeligheid ervan, overweeg dan zeker inbraakwerend glas van Dochy Glas.

Waarom opteren voor inbraakwerend glas?

  • Zorgt voor een hoog niveau van beveiliging en gemoedsrust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geeft een gevoelige meerwaarde aan uw pand

Als u geïnteresseerd bent in inbraakwerend glas, aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons formulier. Onze technische adviseurs zijn ervaren en staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing om uw pand inbraakveiliger te maken en bezorgen u een duidelijke en transparante prijsopgave.