Vervanging dubbel glas door super isolerend glas (HR++)

Is het oude glas van uw woning aan vervanging toe?

Bij een duurzame renovatie van uw woning is de plaatsing van dubbel of driedubbel super isolerend glas (HR++) een absolute must. Niet alleen bespaart u op uw energierekening, maar u creëert ook een comfortabelere woon- of werkomgeving.

Daarnaast verhoogt super isolerend glas de waarde van uw woning in belangrijke mate.

Waarom opteren voor HR++ glas in plaats van standaard isolatieglas?

  • HR++ glas is een meer geavanceerde en efficiëntere versie van gewoon dubbel glas (K3.0) op het gebied van isolatie en energiebesparing.
  • HR++ glas biedt een goede balans tussen kosten, dikte en prestaties. Voor de meeste woningen een optie om te overwegen.

Onze technische adviseurs helpen u graag verder bij het kiezen van de meest efficiënte glasoplossing voor uw woning en bezorgen u een duidelijke en transparante prijsopgave.

Uw HR++ glas afhalen in onze glaswinkel

Bent u een handige doe-het-zelver of bouwprofessional? Dan bent u bij Dochy Glas aan het juiste adres! In onze vestiging in Veurne bieden wij de mogelijkheid om HR++ glas op maat af te halen om zelf te plaatsen.

  • Geen verplaatsingskosten
  • Geen installatiekosten
  • Baas over uw eigen planning

Duurzame glasrenovatie met overheidssteun.

Informeer je over de premies die van overheidswege worden toegekend voor de installatie van (super isolerend) hoogrendementsglas.