Glazen balustrades – voor een eigentijds en veilig interieur

Een glazen balustrade is een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Onze balustrades zijn niet alleen veilig en functioneel, maar ze geven ook een moderne en elegante uitstraling aan uw woning. Dochy Glas biedt een breed scala aan glazen balustrades, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in uw interieur.

Glazen balustrades worden voornamelijk geïnstalleerd op de meest kritieke circulatieplaatsen in de woning: de overloop, de trap, … Veiligheid is onze grootste zorg en het gebruik van de meest robuuste materialen is dan ook cruciaal.

Een glazen balustrade met veiligheidsglas van Dochy Glas is een verstandige keuze.

Ons plaatsingsteam zorgt voor een naadloze installatie, waardoor uw balustrade er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig en gemakkelijk te onderhouden is. Neem contact met ons op en bekijk met onze technische adviseur hoe we van uw trapruimte een schitterende blikvanger kunnen maken.

Waarom opteren voor een glazen balustrade?

Een glazen balustrade biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of metaal.

  • Glas is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, krasbestendig
  • Uw binnenruimte lijkt groter
  • Een eigentijdse, esthetische aanwinst voor uw interieur

Advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Onze technische adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw interieur glasprojecten.

Deze dienst is GRATIS !