Advies aan huis

Of u nu een eenvoudige raamvervanging nodig hebt of een volledig op maat gemaakt glazen interieur wenst, onze technische adviseurs hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Het beste van alles is dat onze dienstverlening “Advies aan huis” volledig gratis is!

Boek vandaag nog uw gratis technisch advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Inbegrepen in ons pakket “Advies aan huis” : opmeetservice + vrijblijvende offerte

Waarom beroep doen op onze opmeetservice?

  • bespaart u tijd en moeite
  • vermindert het risico op misverstanden
  • waarborgt een optimaal verloop van het project

Afhaalservice voor doe-het-zelvers

Bent u op zoek naar een vervangend glas of wilt u isolatieglas afhalen voor uw renovatieproject? Dan bent u bij Dochy Glas aan het juiste adres.

U kunt in onze afhaalwinkel in Veurne terecht voor:

  • Ophalen van glas op maat voor eigenhandige reparatie van een gebroken ruit
  • Ophalen van dubbel glas voor zelfplaatsing

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste glas.

Levering en installatie van glastoepassingen

Bij Dochy Glas staan we bekend om onze hoogwaardige glastoepassingen. Wij installeren alle mogelijke soorten glas, waaronder enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas en isolatieglas. Onze ervaren glasexperten zorgen voor een vakkundige plaatsing en nemen de hele logistiek voor hun rekening. Zo heeft u geen omkijken naar het transport en de installatie van uw glasproducten.

Professionele diensten

Ook voor professionelen staan we klaar met onze dienstverlening. Wij leveren en plaatsen glas voor bouwprojecten en werken samen met aannemers en architecten om tot de beste oplossingen te komen. Onze technische adviseurs hebben een ruime ervaring en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Spoedherstelling

Dochy Glas biedt een spoedservice aan voor particulieren in West-Vlaanderen die dringend geholpen willen worden bij de herstelling van een gebroken raam, bijvoorbeeld na noodweer, inbraak of andere onvoorziene omstandigheden.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het vervangen van uw gebroken raam. We zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing, zodat u weer veilig en comfortabel kunt wonen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze spoedservice.