Richt uw keuken of badkamer in met onderhoud vriendelijke glazen spatwanden

De perfecte oplossing: glazen spatwanden!

Bent u op zoek naar een manier om uw keuken of badkamer een stijlvolle uitstraling te geven? Heeft u genoeg van het schoonmaken van de tegeltjes achter uw fornuis of wastafel?

Onze spatwanden zijn een duurzame en hygiënische keuze voor uw keuken of badkamer. Het gladde oppervlak van glas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vuil, vet en water maken geen kans, wat betekent dat u minder tijd besteedt aan schoonmaken en meer tijd overhoudt om te genieten.

Ons team zorgt voor een naadloze installatie, waardoor uw spatwand er niet alleen strak uitziet, maar ook veilig is en gemakkelijk te onderhouden.

Waarom opteren voor glazen spatwanden?

  • Praktische oplossing voor ruimtes waarin intensief geleefd wordt
  • Zeer esthetische oplossing
  • Duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen krassen en slijtage

Onbegrensde mogelijkheden

Glazen spatwanden zijn gemakkelijk aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Je vindt ze bij ons in alle afmetingen en materialen.

Bij Dochy Glas produceren en installeren we spatwanden op maat, waardoor u de perfecte oplossing krijgt voor uw keuken of badkamer.

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze worden geproduceerd door professionals. We zorgen voor een feilloze installatie, zodat u meteen van het extra comfort kunt genieten. Neem contact met ons op en vraag raad aan onze technische adviseurs.

Advies aan huis

Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om onze technische adviseurs naar u toe te laten komen. Wanneer u ons boekt voor “Advies aan huis”, komt onze technische adviseur bij u langs en neemt de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ook stalen en materialen mee, zodat u meteen een idee krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Onze technische adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw interieur glasprojecten.

Deze dienst is GRATIS !