U kunt rekenen op onze 30 glasspecialisten voor uw projecten met klassieke beglazing

Als bouwprofessional zoekt u voortdurend naar kwalitatieve oplossingen en geschikte partners om uw bouwprojecten te realiseren.

Dochy Glas is uw partner voor alle glastoepassingen, gaande van klassieke tot de meest innovatieve realisaties.

Een samenwerking met Dochy Glas biedt op heel wat vlakken voordelen voor u. Zo kunt u rekenen op de back-up van meer dan 30 glasspecialisten die instaan voor het produceren, leveren en plaatsen van glas in aluminium, PVC, houten of stalen ramen.

Ons ervaren team kan u adviseren over de beste glastoepassingen voor uw lastenboek, en u ook helpen bij het maken van een prijscalculatie. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de glasmarkt zijn wij in staat om nauwkeurige en correcte prijsberekeningen te maken. Dit betekent dat u als bouwprofessional sneller en efficiënter een voorstel kunt delen met uw opdrachtgever.

Met 100 jaar ervaring zijn we als bedrijf bovendien zeer goed uitgerust op het vlak van plaatsingsmateriaal, wat betekent dat we snel en efficiënt kunnen werken en uw projecten binnen de afgesproken termijn kunnen opleveren.

Vrijblijvende offerte

Bij Dochy Glas geloven we in een persoonlijke aanpak en gaan we graag in gesprek over uw wensen en eisen voor het glaswerk in uw bouwprojecten.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Dochy Glas voor uw bouwprojecten met klassieke beglazing, neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. We kijken alvast uit naar een aangename samenwerking.

Waarom als professional samenwerken met Dochy Glas voor klassieke beglazing?

Onze belangrijkste troeven zijn:

  • Meer dan 30 ervaren plaatsers, dus voldoende kritische massa om flexibel te kunnen inplannen
  • Elk project wordt geleid door een projectleider, die de werf op voorhand gaat bekijken en alles opvolgt en aan u rapporteert tot de oplevering
  • Wagenpark met de zwaarste kranen van de sector (tot 40m!)
  • Plaatsingshulpmiddelen zoals minikranen, evenwichtsbalken, liften, …
  • Diverse fabrikanten zodat er geen limieten zijn in afmeting of type