5 redenen om uw dubbel glas te laten vervangen

Hieronder vindt u 5 redenen waarom u uw dubbel glas zou moeten vervangen.

Ramen zijn niet alleen een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van uw huis, maar ook van de isolatie van uw woning. Dubbel glas is hierbij de standaard geworden. Maar wat als we u vertellen dat het vervangen van uw huidige dubbel glas een enorme impact kan hebben op het comfort van uw huis en op uw energierekening?

1. Verbeterde isolatie

Isolatie is een belangrijk aspect van uw huis. Het is de manier waarop u de warmte binnenhoudt en koude lucht buitenhoudt. Dubbel glas is niet de enige manier om uw huis te isoleren, maar het is wel een goede start. Nieuwe ramen hebben meestal betere afdichtingen, zodat er minder lucht kan ontsnappen. Bovendien zijn de nieuwe ramen gemaakt van geavanceerdere materialen, die de isolatie van uw huis verder verbeteren.

2. Betere geluidsisolatie

Als u in een drukke buurt woont, weet u hoe vervelend het kan zijn om continu buitenlawaai te horen. Gelukkig kan het vervangen van uw dubbel glas hierbij helpen. Nieuwe ramen zijn vaak gemaakt van dikker glas, dat beter bestand is tegen geluid. Bovendien zijn de afdichtingen tussen de ramen vaak beter, wat zorgt voor minder lawaai van buiten.

3. Veiligheid

Niet alleen is het belangrijk om uw huis te isoleren tegen de elementen en het lawaai van buiten, maar het is ook belangrijk om uw huis te beschermen tegen inbraak. Nieuwe ramen hebben vaak betere sloten en materialen die moeilijker te breken zijn dan oudere ramen. Dit betekent dat uw huis veiliger is en u beter beschermd bent tegen inbrekers.

4. Verbeterde uitstraling van uw huis

Niet alleen verhogen nieuwe ramen de functionaliteit van uw huis, maar ze kunnen ook de uitstraling van uw huis verbeteren. Er zijn veel verschillende stijlen en materialen waaruit u kunt kiezen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw huis een frisse, nieuwe look te geven.

5. Bespaar op uw energierekening

Het vervangen van uw dubbel glas kan een grote impact hebben op uw energierekening. Nieuwe ramen verbeteren de isolatie van uw huis, waardoor er minder warmte verloren gaat en u minder hoeft te verwarmen. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening, vooral op de lange termijn.

Vervangen van uw dubbel glas

Het vervangen van uw dubbel glas kan dus een slimme investering zijn voor uw huis. U verbetert de isolatie en veiligheid van uw huis, vermindert het lawaai van buiten en bespaart geld op uw energierekening. Bovendien kan het de uitstraling van uw huis verbeteren. Overweeg dus om uw ramen te vervangen en te genieten van alle voordelen die nieuwe ramen met zich meebrengen.

Levering en installatie van glastoepassingen

Bij Dochy Glas staan we bekend om onze hoogwaardige glastoepassingen. Wij installeren alle mogelijke soorten glas, waaronder enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas en isolatieglas. Onze ervaren glasexperten zorgen voor een vakkundige plaatsing en nemen de hele logistiek voor hun rekening. Zo heeft u geen omkijken naar het transport en de installatie van uw glasproducten.

Professionele diensten

Ook voor professionelen staan we klaar met onze dienstverlening. Wij leveren en plaatsen glas voor bouwprojecten en werken samen met aannemers en architecten om tot de beste oplossingen te komen. Onze technische adviseurs hebben een ruime ervaring en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Spoedherstellingen

Dochy Glas biedt een spoedservice aan voor particulieren in West-Vlaanderen die dringend geholpen willen worden bij de herstelling van een gebroken raam, bijvoorbeeld na noodweer, inbraak of andere onvoorziene omstandigheden.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het vervangen van uw gebroken raam. We zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing, zodat u weer veilig en comfortabel kunt wonen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze spoedservice.